‹ Se alle nyheter Tonje Heggem Helstad, Group HR Director i CERTEGO.

Tonje Heggem Helstad vender tilbake til CERTEGO som Group HR Director

5. september 2024

Den tidligere HR-sjefen i Norge, Tonje Heggem Helstad, er nå tilbake i CERTEGO – og denne gangen jobber hun både for Norge og på konsernnivå, hvor hun er en del av vår ledelse.

Etter å ha jobbet i CERTEGO fra 2014 til 2022, er Tonje Heggem Helstad nå tilbake i selskapet i en ny rolle. Hun kommer tilbake som Group HR Director for Norge og tar også ansvar for HR-relaterte spørsmål konsernnivå, hvor hun skal lede vår nordiske HR-agenda og vårt nordiske HR-forum.

”Akkurat som på mine tidligere arbeidsplasser, står mennesket i sentrum helt opp til den øverste ledelsen i CERTEGO – så det føles fantastisk å være tilbake," sier Tonje.

Tonje forklarer at HR-feltet har utviklet seg de siste årene. ”Vi har strømlinjeformet prosesser og systemer innen HR. En viktig del av fremtiden for HR i CERTEGO vil være å dra nytte av synergier mellom landene og bruke kompetansen som finnes både innen HR og andre områder.”

”Fremover blir det viktig å ha ytterligere fokus på arbeidsmiljø, utvikling av ledere og medarbeidere, samt å tiltrekke dyktige ansatte ved å markedsføre oss som den gode arbeidsgiveren vi er,” fortsetter Tonje.

"Til syvende og sist handler det om å gjøre yrket attraktivt for kvinner," sier Tonje Heggem Helstad.

Sikkerhetsbransjen har tradisjonelt vært mannsdominert – men det er en utfordring Tonje ser optimistisk på. ”Det er fantastisk at vi over tid har klart å rekruttere flere kvinner til selskapet, både til ledende stillinger og andre støttefunksjoner,” forteller Tonje, som selv vil sitte i konsernledelsen i CERTEGO.

Samtidig peker hun på at det fortsatt er et stykke igjen når det gjelder kjønnsbalansen på teknikersiden. ”Vi må bidra til å gjøre bransjen og yrket attraktivt for kvinner. Det handler om kultur, arbeidsmiljø og employer branding. Det er og vil fortsatt være, en viktig del av vårt samfunnsbidrag,” forklarer Tonje.

Å vende tilbake til CERTEGO er noe Tonje ser frem til. ”For meg representerer CERTEGO et nært samarbeid mellom HR og den operative virksomheten, med et sterkt engasjement både for arbeidet og for kollegene,” understreker hun. ”Menneskene er uten tvil CERTEGOs viktigste ressurs.”

"Tonje har gjennom sin lange tid i CERTEGO i Norge vært en viktig kulturbærer og bidratt med tydelige strukturer og rutiner innen HR-området. Både jeg og organisasjonen min er veldig glade for å ha Tonje tilbake i Norge," sier Rolf Gunnar Reisænen, landsjef for CERTEGO Norge.

"Jeg er svært glad for å ha Tonje som en del av mitt sterke team, og jeg er overbevist om at hun vil bidra veldig positivt innen HR-området, som er så viktig for oss alle, da våre ansatte er vår største ressurs," sier Jonas Granath, konsernsjef for CERTEGO.

Velkommen tilbake, Tonje!

‹ Se alle nyheter