‹ Se alle nyheter Thomas Forslund Mendez, tekniker hos CERTEGO.

"Han hadde fikset te, nøtter og godteri" – slik er det å jobbe som tekniker hos CERTEGO

13. september 2024

Thomas Forslund Mendez, som har base på kontoret i Västerås, har også jobbet på filialene i blant annet Örebro og Enköping.

For serviceteknikeren Thomas Forslund Mendez har muligheten til å reise og jobbe på andre steder blitt en viktig del av hans tid hos CERTEGO. Med en bakgrunn innen service og teknikk startet Thomas sin karriere hos oss på kontoret i Västerås. Siden da har han jobbet på flere steder rundt om i Sverige, fra Enköping til Eskilstuna og Västra Frölunda.

Thomas' første tur gikk til Enköping, og deretter har han jobbet flere andre steder. En minneverdig opplevelse derfra var da Thomas måtte bytte en sylinder inne på et grustak. "Etter at jeg var ferdig, hadde noen satt en hengelås på porten. Låsesmeden ble låst inne! Etter en time kunne en fyr komme og redde meg." Selv om Thomas ble låst inne denne gangen, synes han at opplegget ellers har vært perfekt når det er mindre jobber å gjøre i Västerås.

Å jobbe på andre steder betyr også at Thomas ofte samarbeider med kolleger fra andre filialer. Han understreker viktigheten av samarbeid for å lykkes i jobben, spesielt når man befinner seg på et nytt sted. Denne følelsen av fellesskap har styrket Thomas i hans rolle og gitt ham en dypere forståelse for serviceyrket.

"Uansett hvor man kommer, er det alltid støtte fra kollegene. Alle hjelper hverandre," forteller Thomas Forslund Mendez.

Han husker spesielt en gang da en mann i Västerås var veldig takknemlig for det utførte arbeidet. "Jeg var hjemme hos en kunde som spurte om jeg ville ha vann, noe å drikke, eller en frukt. Jeg takket nei tre ganger, men etter at jeg var ferdig, viste han frem et dekket bord. Han hadde fikset te, nøtter og godteri. Jeg hadde jo ikke tid til å bli lenge, men jeg tok en kake og fikk en liten pause med ham", forteller Thomas.

En annen kollega som har hjulpet Thomas i jobben er teknikeren Anders Elving. "Som ny i bransjen har det vært uvurderlig å ha støttende kolleger rundt seg. Anders har hjulpet meg utrolig mye, og jeg er veldig takknemlig for alt jeg har lært av ham," sier Thomas.

Takk for den fantastiske innsatsen, Thomas!

‹ Se alle nyheter