‹ Se alle nyheter Johan Gottfridsson, avdelingsleder hos CERTEGO i Västra Frölunda.

Fellesskapet styrker denne avdelingen hos CERTEGO

11. oktober 2024

Vi har snakket med avdelingsleder Johan Gottfridsson om hvordan kollegene i Göteborg jobber.

Å lede en avdeling som dekker Halland, Västra Götaland og Bohuslän krever et sterkt team som kan samarbeide på alle nivåer. For avdelingslederen Johan Gottfridsson hos CERTEGO i Västra Frölunda, har nøkkelen til suksess vært å bygge et fellesskap der alle medarbeidere føler seg inkludert, og der samarbeid står i sentrum.

"Vi dekker et stort område i det sørvestlige Sverige, noe som krever at vi virkelig samarbeider effektivt for å få alt til å fungere," sier Johan. Med et så stort geografisk ansvarsområde må teamet jobbe som en enhet, og for avdelingen i Västra Frölunda har det vært en prioritet å skape en arbeidskultur der alle kan dra nytte av hverandres styrker.

"Det er gjennom samarbeid at vi lykkes med å nå våre mål," forklarer han. For ledergruppen på avdelingen handler lederskap ikke bare om å nå økonomiske resultater, men også om å dra nytte av alle medarbeideres egenskaper. På denne måten er alle kolleger en del av avdelingens suksess.

"Vi jobber kontinuerlig for å styrke oss som et team og bli mer stabile, og det er takket være fellesskapet at vi kan vokse og bli enda sterkere," fortsetter Johan. På avdelingen er det tydelig at det er nettopp denne kulturen som driver teamet fremover og hjelper dem med å møte både daglige utfordringer og fremtidige mål.

Ledergruppen i Västra Frölunda jobber strategisk for å la hver enkelt vokse ved å utnytte deres kompetanse og la dem prøve seg frem. "Vi ansetter mennesker vi tror på, og gir dem rom til å vise sine styrker. Det er viktig at man får teste ideene sine og noen ganger mislykkes, for det er slik vi lærer og utvikler oss som et team," forklarer han.

Gjennom å skape et arbeidsmiljø der alle føler seg sett, og der samarbeid er sentralt, har CERTEGO i Västra Frölunda bygget et solid grunnlag for fremtidige utfordringer. "Vi er sterkere sammen, og det er slik vi vil klare alle fremtidige utfordringer," avslutter Johan.

‹ Se alle nyheter