‹ Se alle nyheter Sara Berggren, filialleder for CERTEGO i Luleå.

Familiebedriften som nå er en del av CERTEGO

16. august 2024

Luleå Låskonsult AB, som nå er en del av CERTEGO, ble grunnlagt i 1976 da Sara Berggrens familie flyttet til Norrbotten.

Med årene vokste Luleå Låskonsult fra å være en liten låsesmedvirksomhet til å omfatte et bredere spekter av sikkerhetstjenester. Til tross for de typiske utfordringene som følger med å drive en familiebedrift, som å balansere arbeidsliv og privatliv, klarte Sara og familien å skape en suksessfull virksomhet.

I 2018, etter mange suksessrike år som familiebedrift, tok de det store steget å selge Luleå Låskonsult AB til CERTEGO. For Sara betydde dette en overgang fra å ha fullt ansvar som eier til å bli en viktig del av en større sammenheng.

"Å drive egen bedrift er gøy, men det er også tungt fordi man har alt ansvaret selv. Nå har jeg en sjef og en organisasjon som støtter meg, noe som har gjort at jeg kan fokusere mer på det jeg er god på," forteller Sara.

I dag jobber Sara med å utvikle vår filial i Luleå, og hun er optimistisk med tanke på fremtiden. "Vi er et sterkt team med engasjerte kolleger. Utfordringen ligger i å finne riktig kompetanse, men vi satser mye på å lære opp våre ansatte internt, noe som er en av våre styrker."

Saras reise i CERTEGO er et bevis på at det er mulig å utvikle seg og vokse i selskapet, uansett om man starter som en skolelei 16-åring eller kommer fra en familiebedrift. Med sin erfaring og sitt engasjement er hun en inspirasjonskilde for hele CERTEGO.

‹ Se alle nyheter