‹ Se alle nyheter CERTEGO cyklar för miljön

CERTEGO sykler for miljøet

18. oktober 2024

For tredje året på rad har CERTEGO Finland vært med i sykkelkonkurransen Kilometrikisa.

Gjennom en felles innsats for å forbedre helse, velvære og redusere vår miljøpåvirkning, syklet CERTEGOs team til sammen 7 436,5 kilometer. Dette sparte 520 liter bensin og reduserte CO2-utslippene med 1 300 kilo. Teamet registrerte 284 sykkeldager, med et gjennomsnitt på 464,8 kilometer per deltaker.
 
"Ved å oppmuntre våre kolleger til å sykle til jobben, fremmer vi en aktiv livsstil som styrker hjertet, musklene og den generelle kondisjonen. Regelmessig sykling bidrar også til å redusere stress og forbedre velværet, noe som gir en friskere og mer energisk arbeidsstyrke," sier Mirva Viljakainen, serviceleder i CERTEGO Finland.
 
I tillegg til de personlige helsefordelene, bidrar sykling direkte til et bedre miljø. Hver kilometer på sykkel i stedet for bil reduserer CO2-utslippene, og det er et viktig steg mot en mer bærekraftig fremtid.
 
"Ved å bytte ut bilen med sykkelen, selv bare noen få ganger i uken, kan vi sammen redusere selskapets klimaavtrykk og bidra til en renere og grønnere planet. Det er ikke bare en morsom og engasjerende aktivitet, men også en verdifull investering i både våre ansattes helse og miljøet," sier Mirva.
‹ Se alle nyheter