‹ Se alle nyheter CERTEGO leverer avansert overvåking på togstasjoner med Dallmeier.

CERTEGO leverer avansert overvåking på togstasjoner

22. august 2024

Etter oppkjøpet av Scanview kan vi tilby enda flere kamerabaserte løsninger.

Når sikkerhetskravene på offentlige steder øker, blir avanserte overvåkningsløsninger stadig viktigere. CERTEGO, som nylig kjøpte opp den danske sikkerhetseksperten Scanview, er stolte av å kunne tilby innovative løsninger som allerede er i bruk på Køge Nord Stasjon – et knutepunkt for tog, motorvei og kollektivtrafikk.

Fra analyse til installasjon – en reise mot økt trygghet

Etter grundige analyser og planlegging leverte Scanview en toppmoderne sikkerhetsløsning til Køge Nord Stasjon. I tett samarbeid med Dallmeier, en global leder innen overvåkingsteknologi, ble det installert ni Panomera S8-kameraer. Disse dekker hele det omfattende parkeringsområdet med over 650 plasser og sørger for sømløs, høyoppløselig overvåking døgnet rundt. Løsningen har forbedret sikkerheten på stasjonens perronger, i heiser, sykkelområder og parkeringsområder.

Panomera – overvåkingsteknologi i fremste rekke

Panomera-løsningen på Køge Nord Stasjon har revolusjonert sikkerheten med sin multifokale sensorteknologi. Kameraene gir en oppløsning på minst 125 piksler per meter, noe som gjør at sikkerhetspersonell kan identifisere personer og kjøretøy med krystallklar presisjon, uavhengig av hvor de befinner seg innenfor det overvåkede området. Dette er spesielt viktig for å kunne overvåke store områder som parkeringsplasser og perronger uten å miste oversikten.

Effektiv dokumentasjon og forbedret oversikt

Panomera-systemet tilbyr effektiv dokumentasjon og overvåking i sanntid. Alle kameraene er integrert i ett og samme system, noe som gjør at sikkerhetspersonell kan overvåke hele stasjonen fra én skjerm. Dette gir dem muligheten til umiddelbart å oppdage og reagere på hendelser eller mistenkelig oppførsel, noe som bidrar til økt trygghet for stasjonens brukere.

Innovativ parkeringsstyring for en forbedret brukeropplevelse

En unik funksjon som er innført på Køge Nord Stasjon er systemet "Parking Detection". Dette gjør det mulig å analysere videoovervåkning i sanntid for å identifisere hvilke parkeringsplasser som er tilgjengelige. Informasjonen sendes til dynamiske skilt både på stasjonen og rundt i byen, noe som hjelper bilister med raskt å finne ledige plasser, reduserer søketrafikk og øker effektiviteten.

Enkel å vedlikeholde, smidig å bruke

Til tross for avansert teknologi er Panomera-systemet enkelt å vedlikeholde og lett å bruke etter en kort opplæring. Den optimaliserte infrastrukturen med færre kameraer reduserer også kostnadene for installasjon og vedlikehold, noe som gjør det til en kostnadseffektiv løsning for langsiktig sikkerhet og overvåking.


Er du interessert i å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med avanserte sikkerhetsløsninger? Kontakt oss i dag, så forteller vi deg hvordan vi kan skape et trygt og sikkert miljø tilpasset dine behov.

‹ Se alle nyheter