‹ Se alle nyheter Björn Persson, ansvarlig for internkontroll og bærekraft hos CERTEGO.

CERTEGO ansetter ansvarlig for intern kontroll og bærekraft

28. august 2024

Vi har nylig ansatt Björn Persson som ansvarlig for internkontroll og bærekraft.

Hos CERTEGO har vi tatt et viktig skritt for å ytterligere integrere bærekraft i vår forretningsstrategi. Som en del av dette arbeidet har vi nylig ansatt Björn Persson som ansvarlig for intern kontroll og bærekraft.

Björn har en solid bakgrunn innen økonomi, selskapsstyring og risikohåndtering fra konsulentroller, blant annet hos PwC og Grant Thornton.

Björn skal fokusere på å styrke våre interne prosesser og strukturer, med spesielt ansvar for å forbedre og systematisere internkontrollen og risikohåndteringen, samt jobbe med vårt bærekraftsarbeid.

"Jeg ser virkelig frem til min reise i CERTEGO. Det blir utrolig spennende å bli kjent med et selskap fra innsiden og ikke alltid se på selskaper med konsulentøyne," sier Björn Persson, som får tittelen: Head of Internal Control and Sustainability.

CERTEGO sitt bærekraftsarbeid fokuserer blant annet på å redusere CO2-utslipp, skape en trygg, inkluderende og attraktiv arbeidsplass, samt å sikre forretningsetikk og sosialt ansvar gjennom hele verdikjeden.

”Björn vil jobbe tett med virksomheten og ledelsen for å drive dette arbeidet fremover. Ved å integrere bærekraftsmålene i forretningsplanleggingen, vil hvert initiativ bidra til langsiktig forretningsverdi, både for oss som selskap og for våre kunder," sier Tomas Lindgren, CFO i CERTEGO Group.

‹ Se alle nyheter